Рецепт ароматного пирога з грушами доволі простий і не вимагає значних витрат часу. Однак смак такої випічки неповторний.
Час приготування складає 50 хвилин.
Для приготування 4-6 порцій вам знадобиться:
- 1 упакування (275 г) листкового тіста
- 2 середні груші
- 150 г сиру Камамбер (Camembert) або Брі (Brie)
- 40 г сиру Дор Блю (Dor Blue)
- 40 г волоських горіхів
- Мед
- Яєчний жовток
- Молоко
- Горіхи
Інструкція з приготування пирога з грушами
1. Спершу підготуємо груші.
Грушу розрізаємо навпіл, видаляємо серцевину та нарізаємо на тонкі слайси.
2. Готуємо листкове тісто. Розкачуємо тісто і ділимо його на дві частини.
Краї кожної частини підвертаємо, формуємо бортики. Також бортикам можна надати структуру за допомогою виделки (бортики можна робити сирні).
3. Поверх тіста викладаємо груші, потім викладаємо сир.
4. Поверх начинки знову викладаємо груші, потім сир і чередуємо груші з сиром.
5. Зверху викладаємо невеликі шматочки сиру Дор Блю.
6. І наприкінці викладаємо волоські горіхи (рублені або різані на слайси).
7. Пиріг викладаємо на лист.
8. Жовток розводимо з невеликою кількістю молока та змащуємо краї.
9. Відправляємо лист у заздалегідь розігріту духовку до 200°C на 30-35 хвилин.
6. Готовий ще гарячий пиріг поливаємо медом.
Смакуйте і діліться світлинами та посиланням з рецептом у своїх соцмережах!
Раніше ми писали рецепт сирника з персиками.
Обговорення