Печінковий паштет завжди виглядає чудово як перекус і додає шарму святковому столу. Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати приготувати його з курячої печінки, яка надасть неймовірну ніжність та текстуру цій страві. Цей рецепт вас точно зачарує, оскільки паштет виходить ніжним і багатим на смак, і він просто тане в роті. Його можна подавати на грінках, брускетах або просто на шматочках батона. Якщо прикрасити його зеленню та додати кілька помідорів чері, то ви отримаєте чудовий закусковий варіант для будь-якого святкового столу.
Інгредієнти для 2 порцій:
500 г курячої печінки;
Половина великої цибулини;
1 велика морква;
Жирні вершки;
Вершкове масло;
Вершки;
Сіль.
Спосіб приготування паштету з курячої печінки:
- Помийте та наріжте на кубики ріпчасту цибулю та морквину, а потім обсмажте їх на вершковому маслі та перекладіть у миску.
- Ретельно помийте та очистьте курячу печінку, а потім обсмажте її на тій же сковороді, де раніше смажили овочі.
- Додайте обсмажені овочі та вершки до печінки, посоліть, і тушкуйте разом кілька хвилин.
- Кількість води та вершків можна коригувати на смак, вони впливають на густоту паштету.
- Отриману масу помістіть у блендер і збийте до отримання однорідності, потім викладіть масу у форму та залийте розтопленим вершковим маслом. Як варіант, паштет можна також укласти на плівку, додати шматочок масла всередину, загорнути у форму ковбаски та охолодити в холодильнику.
Традиційний ураїнський десерт: 5 незвичних рецептів сирників
Обговорення