Камамбер у духовці з багетом та чері – це смачна страва, яку можна приготувати вдома. Це ідеальна закуска, коли гості на порозі. Пише Агротер.
Інгредієнти:
Камамбер – 1 шт.,
Багет – 1 шт.,
Помідори черрі – близько 200 грам,
Оливкова олія – 2 ст. ложки,
Мед – 2 ст. ложки,
Розмарин за смаком,
Сіль.
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Розріжте багет на тонкі скибочки і покладіть їх на деко.
Полийте багет оливковою олією та посипте розмарином. Поставте деко з багетом у духовку на 5-7 хвилин, щоб багет став хрустким.
У цей час розріжте камамбер навпіл і покладіть його на окремий лист. Полийте камамбер медом і посипте розмарином, сіллю та перцем до смаку.
Розріжте черрі навпіл і викладіть навколо камамбера. Поставте лист з камамбером і черрі в духовку на 10-12 хвилин, поки камамбер не стане м’яким і черрі не підрум’яниться.
Коли багет і камамбер готові, вийміть їх із духовки. Подайте камамбер із багетом та черрі гарячим. Насолоджуйтесь смачною стравою!
Обговорення