Солодкі газовані напої погано тамують спрагу. Інша справа – квас! Не тільки смачний, а й корисний, адже містить природні продукти бродіння. А домашній квас ще й без шкідливих домішок, як то барвники або ароматизатори, штучні підсолоджувачі. Рекомендуємо приготувати квас з чаю каркаде. Він має приємну ягідну кислинку і красивий насичений колір. Про це пише Агротер.
Інгредієнти:
0,5 л води,
5 ст. ложок чаю каркаде (заварити).
Для квасу:
2,5 л води,
1 ч. ложка сухих дріжджів,
1 скл. цукру,
0,5 ч. ложки лимонної кислоти,
10 родзинок.
Спосіб приготування:
Чай заварити, процідити, змішати разом з квасом. Залишити на ніч. Розлити у пляшки. Зберігати в холодильнику.
Обговорення