На приготування цього десерту підуть лічені хвилини: просто все збити і вилити у форму! А який смачний чизкейк вдається! Ще й прохолодний та освіжає! Пише Агротер.
Інгредієнти:
1 п. шоколадного печива типу крекеру або крихкого пісочного з какао,
500 мл вершків 30-36%,
1 кг ніжного пастоподібного сиру або сиркової маси чи крем-сиру,
3 п. лимонного желе.
Спосіб приготування:
Желе розчинити в 0,3 л окропу до повного охолодження. Охолоджені вершки збити до стійкої піни. Якщо сир не солодкий, можна під час збивання додати цукрову пудру.
Сир змолоти до однорідності блендером. Постійно перемішуючи аби збиваючи на найменших обертах міксера, додати по ложці сир. Насамкінець влити холодне желе і швидко перемішати, щоб усі інгредієнти об’єдналися. Маса здається рідкою, але дуже швидко густіє.
Зверху можна полити шоколадною глазур’ю на бажання.
Обговорення