Гарбуз — жовтогарячий символ осені. Його не надто часто використовують для приготування страв. Ми ж пропонуємо поглянути на овоч по-новому і включити його у свій раціон.
Для початку спробуйте зварити гарбузовий крем-суп. Обіцяємо, що страва засмакує всім вашим рідним.
Інгредієнти:
- 600 г гарбуза;
- 2-3 картоплини;
- 2 цибулини;
- 250 мл молока;
- сушений імбир на ваш смак;
- сіль на ваш смак;
- перець на ваш смак;
- 1/4 буханки білого хліба для сухариків.
Технологія приготування
Почистьте гарбуз та видаліть насіння. Почистьте картоплю. Поріжте кубиками картоплю та гарбуз. Поставте варити овочі до м’якості. Під час кипіння додайте сіль. Наріжте цибулю та підсмажте її на пательні до прозорого стану. Додайте спеції: сіль, перець, імбир.
Злийте воду з овочів та перетворіть їх у консистенцію пюре за допомогою виделки або блендеру. Додайте до пюре цибулю. Нагрійте молоко. Поставте на вогонь пюре. Додайте до нього молоко. Перемішайте. Варіть протягом 5 хвилин. Додайте імбир та чорний перець.
В тостері або в духовці зробіть сухарики чи грінки, з якими будете подавати суп.
Обід готовий! Смачного!
Обговорення