У Бережанах відділок поліції планують відремонтувати за мільйон
Гроші
Віталій Кличко зустрівся з дипломатами 38 країн світу з питань допомоги Україні та інвестицій
Збаразька громада уклала меморандум про співпрацю з прифронтовою Білопільською громадою
Поліцейські Тернопільщини повідомляють про шахрайські схеми через збій у "Київстарі"
Богдан Андрушків
Важлива молитва для українців, щоб здобути перемогу
15 квітня троє пішоходів потрапили під колеса авто на Тернопільщині
Оленa Шуляк
суддя
У Шумській громаді зробили капітальний ремонт пішохідного містка через річку Вілія
Тернополяни скаржаться, що два роки платять за воду, якої не споживали

Сирник – один із найпопулярніших польських десертів. За цим покроковим рецептом ви приготуєте його, як в найкращій кондитерській. Є багато способів приготування польського сирника. Ми ж пропонуємо зробити найбільш традиційний.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Приготування:

Дістаньте всі інгредієнти з холодильника завчасно, аби вони нагрілися до кімнатної температури. Після цього жовтки збийте з цукром до пухкої маси. Білки ж помістіть назад в холодильник.

Постійно помішуючи, поступово додайте м’яке масло і сир. Далі на масу просійте 2 столові ложки крохмалю, додайте ваніль та перемішайте.

Яєчні білки збийте до жорсткої піни, змішайте з сирною масою і перемішайте, поки всі компоненти не поєднаються. Додайте родзинки, попередньо замочені у воді.

Форму діаметром 26 сантиметрів змажте розтопленим маслом і обсипте меленим печивом.

У підготовлену форму вилийте масу і випікайте близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Охолодіть сирник у напіввідкритій духовці та перед подачею посипте цукровою пудрою.

 

Джерело: 24 канал

Пов'язані публікації

Немає доступного вмісту