В громаді на півночі Тернопільщини зафільмували лося
Володимир Кравчук
Кременець вітає повернення Назара Вашкевича з полону
День Святої Тройці: Українці святкують П’ятидесятницю 8 червня
крилата ракета
Борсукiвська громада серед учасникiв мiжнародного дiалогу заради миру, безпеки та вiдбудови України
У Бельгії вбили дружину й доньку українського військового і підпалили будинок
Освіжаюча парасолька
колесо огляду Тернопіль
У Тернополі психічнохворий чоловік вдарив жінку біля бiля супермаркету
Тернополянка в Чикаго вже 3 роки збирає кошти для українських військових

Сирник – один із найпопулярніших польських десертів. За цим покроковим рецептом ви приготуєте його, як в найкращій кондитерській. Є багато способів приготування польського сирника. Ми ж пропонуємо зробити найбільш традиційний.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Приготування:

Дістаньте всі інгредієнти з холодильника завчасно, аби вони нагрілися до кімнатної температури. Після цього жовтки збийте з цукром до пухкої маси. Білки ж помістіть назад в холодильник.

Постійно помішуючи, поступово додайте м’яке масло і сир. Далі на масу просійте 2 столові ложки крохмалю, додайте ваніль та перемішайте.

Яєчні білки збийте до жорсткої піни, змішайте з сирною масою і перемішайте, поки всі компоненти не поєднаються. Додайте родзинки, попередньо замочені у воді.

Форму діаметром 26 сантиметрів змажте розтопленим маслом і обсипте меленим печивом.

У підготовлену форму вилийте масу і випікайте близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Охолодіть сирник у напіввідкритій духовці та перед подачею посипте цукровою пудрою.

 

Джерело: 24 канал

Пов'язані публікації

Немає доступного вмісту