Сирник – один із найпопулярніших польських десертів. За цим покроковим рецептом ви приготуєте його, як в найкращій кондитерській. Є багато способів приготування польського сирника. Ми ж пропонуємо зробити найбільш традиційний.
Приготування:
Дістаньте всі інгредієнти з холодильника завчасно, аби вони нагрілися до кімнатної температури. Після цього жовтки збийте з цукром до пухкої маси. Білки ж помістіть назад в холодильник.
Постійно помішуючи, поступово додайте м’яке масло і сир. Далі на масу просійте 2 столові ложки крохмалю, додайте ваніль та перемішайте.
Яєчні білки збийте до жорсткої піни, змішайте з сирною масою і перемішайте, поки всі компоненти не поєднаються. Додайте родзинки, попередньо замочені у воді.
Форму діаметром 26 сантиметрів змажте розтопленим маслом і обсипте меленим печивом.
У підготовлену форму вилийте масу і випікайте близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Охолодіть сирник у напіввідкритій духовці та перед подачею посипте цукровою пудрою.
Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто.
Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.
Обговорення