ювілей з дня народження Олега Барни
Олександра Бистрицького
безпілотний авіаційний комплекс «Фурія»
розширення супроводу ветеранів та їхніх родин
«Креатор-Буд» здобув дві нагороди на головній будівельній премії України
Знижки до 50%! Мережа магазинів INSHOES оголошує старт феєричного зимового розпродажу
Начальник штабу батальйону розповів про формування та розвиток напрямку безпілотних систем у 58 ОМПБр
У Білобожницькій громаді відкрили місцеву пожежну команду
“Тернопільміськгаз” відновив газопостачання в підʼїздах будинку, котрий обстріляли росіяни
Рішення сесій Тернопільської обласної ради: пріоритети, що мають значення
Тернопільщина отримала ще шість спеціалізованих шкільних автобусів
У Тернополі розширюють можливості реабілітації ветеранів через заняття в басейні

Сирник – один із найпопулярніших польських десертів. За цим покроковим рецептом ви приготуєте його, як в найкращій кондитерській. Є багато способів приготування польського сирника. Ми ж пропонуємо зробити найбільш традиційний.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Приготування:

Дістаньте всі інгредієнти з холодильника завчасно, аби вони нагрілися до кімнатної температури. Після цього жовтки збийте з цукром до пухкої маси. Білки ж помістіть назад в холодильник.

Постійно помішуючи, поступово додайте м’яке масло і сир. Далі на масу просійте 2 столові ложки крохмалю, додайте ваніль та перемішайте.

Яєчні білки збийте до жорсткої піни, змішайте з сирною масою і перемішайте, поки всі компоненти не поєднаються. Додайте родзинки, попередньо замочені у воді.

Форму діаметром 26 сантиметрів змажте розтопленим маслом і обсипте меленим печивом.

У підготовлену форму вилийте масу і випікайте близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Охолодіть сирник у напіввідкритій духовці та перед подачею посипте цукровою пудрою.

 

Джерело: 24 канал

Пов'язані публікації