отця Руслaнa Корнятa
Газ
Дмитро Самосюк
У Тернополі презентували поетичну збірку “Шлях серця” та фотовиставку про Олександра Смика
3060 тернопільських захисників отримали грошову допомогу на спорядження
Студенти мистецького коледжу з Тернополя привезли відзнаки з престижного конкурсу в Одесі
У Кременеці на Тернопільщині відкрили пам’ятник Герою України Сергію Лі
Рaдa повернулa 30 тис. грн доплaт військовим
Уряд запускає проєкт з навчання за державний кошт жінок професіям, в яких традиційно домінували чоловіки
Ігор Буцик впроваджує на Тернопільщині інновації для збереження традицій бджільництва
Гроші
Enigma: Музичний феномен 90-х

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Сирник – один із найпопулярніших польських десертів. За цим покроковим рецептом ви приготуєте його, як в найкращій кондитерській. Є багато способів приготування польського сирника. Ми ж пропонуємо зробити найбільш традиційний.

Приготування:

Дістаньте всі інгредієнти з холодильника завчасно, аби вони нагрілися до кімнатної температури. Після цього жовтки збийте з цукром до пухкої маси. Білки ж помістіть назад в холодильник.

Постійно помішуючи, поступово додайте м’яке масло і сир. Далі на масу просійте 2 столові ложки крохмалю, додайте ваніль та перемішайте.

Яєчні білки збийте до жорсткої піни, змішайте з сирною масою і перемішайте, поки всі компоненти не поєднаються. Додайте родзинки, попередньо замочені у воді.

Форму діаметром 26 сантиметрів змажте розтопленим маслом і обсипте меленим печивом.

У підготовлену форму вилийте масу і випікайте близько 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Охолодіть сирник у напіввідкритій духовці та перед подачею посипте цукровою пудрою.

 

Джерело: 24 канал

Пов'язані публікації

Немає доступного вмісту

Обговорення