Найкраще готувати цю страву з молодої капусти, але якщо не встигли, то стара теж підійде. Просто варити її потрібно трохи довше.
- молода капуста 1 середній качан
- яйця 2 шт.
- часник сухий 3 ч.л.
- перець чорний мелений 3 ч.л.
- кріп порізаний 5 ч.л.
- сіль за смаком
- олія 50 мл.
Закип’ятити воду, підсолити. Качан капусти розрізати на 4 частини та опустити в окріп. Варити до готовності, але важливо не розварити. Капуста має залишатись хрумкою. Дати капусті трохи охолонути.
Яйця збити з часником, перцем, сіллю та кропом. Капусту нарізати скибками товщиною 1,5-2 см. На пательні нагріти олію. Скибки капусти опустити в яєчну суміш та викласти на сковорідку.
Обсмажити з обох боків на невеликому вогні до золотистої скоринки.
Більше оригінальних страв у рубриці «Смачного!»