Такі смачні сирники я вперше скуштувала у Львові. Вони ідеальні! Приготувати сирники на сніданок – це завжди гарна ідея!
Пише Агротер.
Інгредієнти:
400 г сиру
1 яйце
1-2 ст. ложки цукру
1 ст. ложки борошна
ванільний екстракт
Спосіб приготування:
Сир повинен бути сухуватий (якщо у вас вологий, то спробуйте процідити його за допомогою марлі). Яйце збити з цукром, додати сир, ваніль, борошно. Усе добре розмішати.
Брати добру столову ложку маси, формувати сирничок, обкачати його у борошні, струсити залишки і смажити на невеликому вогні на олії по 3-4 хв з кожного боку (до рум’яності).
Найкраще смакують сирники з хорошою молодкою домашньою сметанкою!
Обговорення