Приготувати курку можна найрізноманітнішими способами. Але серед усіх все ж таки завжди знайдеться особливий. На одно із почесних місць цілком може претендувати рецепт приготування курячих гомілок у рукаві, яким з вами поспішаємо поділитися.
Замаринуємо курячі гомілки у соєвому соусі із набором пряних трав. Знадобиться також рукав для запікання, у ньому м’ясо виходить м’яким, соковитим. Крім того, не доведеться відмивати деко від жиру.
Інградієнти:
– 6 курячих гомілок<
– 50 мл соняшникової олії
– 2 ст. л. соєвого соусу
– 1 ч. л. прованських трав
– Щіпка сушеного часнику
– Щіпка сушеної паприки
– Сіль
– Перець
Курячі гомілки або стегна помиємо та обсушимо.
Змішаємо сіль, паприку, сушений часник, чорний перець та прованські трави.
Сухою сумішшю натираємо кожен шматочок.
Змішуємо соєвий соус з олією, заллємо ним курячі гомілки та залишимо на 30 хвилин маринуватися.
Покладемо гомілки в рукав для запікання, фіксуємо один край і акуратно виллємо всередину маринад, зафіксуємо другий край.
Викладаємо рукав на деко і ставимо в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.
За 10 хвилин до закінчення приготування розрізаємо верхню частину рукава, щоб курочка підрум’янилася. Робимо це обережно, щоб не витік сік.
Якщо рецепт курячих гомілок у рукаві вам сподобався, не забувайте ділитися ним з друзями!
Смачного!