Панкейки зі шпинатом – це смачний та корисний варіант сніданку або перекусу. Цей рецепт поєднує в собі простоту приготування з поживними властивостями шпинату, створюючи ідеальну страву для тих, хто дбає про своє здоров’я, не жертвуючи смаком. Пише Агротер.
Ситні панкейки зі шпинатом легко стануть частиною здорового меню, адже листя шпинату містить велику кількість вітамінів, білків, клітковини, заліза та зберігає свої корисні властивості навіть після теплової обробки.
Інгредієнти:
60 г шпинату
1 яйце
100 мл молока
90 г борошна
1 ч л розпушувача
0,3 ч л солі
1 ч л цукру
Спосіб приготування:
Шпинат промити і залити кип‘ятком, залишити на одну хвилину і злити воду.
До шпинату додати яйце, цукор, сіль, молоко і збити блендером. Всипати борошно з розпушувачем, перемішати вінчиком.
Смажити на сухій добре розігрітій сковорідці. Перевертати як тільки з‘являться бульбашки.
З цієї порції виходить 10 панкейків.
Обговорення