Грибні котлети неймовірно смачні. Страва цілком гідна того, щоб регулярно з’являтися на вашому сімейному столі. Такі котлети можна готувати з різних видів грибів, але найкраще для цього підходять печериці. Головна проблема в приготуванні таких котлет полягає у водянистості грибів. Тому попередньо їх обов’язково потрібно термічно обробити, щоб вони випустили весь зайвий сік.
Пише Агротер.
Інгредієнти:
печериці свіжі – 250 г
цибуля ріпчаста – 1 шт.
яйце – 1 шт.
сухарі панірувальні – 130 г
сіль – за смаком
перець чорний мелений – за смаком
трави італійські – за смаком
олія рослинна
Спосіб приготування:
Відварюємо або обсмажуємо свіжі печериці. Пропускаємо гриби разом із цибулею через м’ясорубку. Додаємо сіль, сіль, перець, спеції, яйце і панірувальні сухарі. Усе ретельно перемішуємо.
Формуємо з фаршу котлети й обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Викладаємо котлети на добре розігріту сковорідку й обсмажуємо з усіх боків до появи золотистої скоринки.
Викладаємо готові котлети на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Такі котлети ідеально поєднуються з будь-якими гарнірами, починаючи від макаронів і закінчуючи кускусом.
Обговорення