Гарбузовий кекс виходить з неймовірним кольором та пряним ароматом, не вологий, злегка крихкий і дуже смачний. Він такий смачний, що АгроТер всім рекомендє цей рецепт.
Інгредієнти:
250 г гарбузового пюре
250-280 г борошна
2 ч. ложки розпушувача
2 яйця
200 г цукру
цедра одного апельсина
100 мл олії
дрібка солі
1 ч. ложка кориці
0,5 ч. ложки імбиру
0,5 ч. ложки кардамону
дрібка мускатного горіха
сухофрукти
горіхи (за смаком)
ванільний цукор
Спосіб приготування:
Гарбуз запекти, збити блендером. Яйця збити з сіллю та цукром, додати олію, цедру апельсина. Змішати окремо сухі інгредієнти. За кілька прийомів усе змішати. Випікати при 170°С до золотавої скоринки.
Можна з горіхами і сухофруктами, або лише зі жменькою горіхів, інколи комусь більше подобався другий варіант, але це справа смаку.
Обговорення