• Останні
  • У тренді
біляші без замісу

Біляші без замісу на кефірі, молоці або воді

09.09.2025
У Тернопільському ТЦК пояснили, як їхні представники використовуватимуть нагрудні камери

У Тернопільському ТЦК пояснили, як їхні представники використовуватимуть нагрудні камери

09.09.2025
Тернопільщина дбає про культурну спадщину: нові пам’ятки внесуть до держреєстру

Тернопільщина дбає про культурну спадщину: нові пам’ятки внесуть до держреєстру

09.09.2025
Сергій Надал на фронті вручив відзнаки воїнам 44-ї артилерійської бригади з нагоди річниці її створення

Сергій Надал на фронті вручив відзнаки воїнам 44-ї артилерійської бригади з нагоди річниці її створення

09.09.2025
Гектар землі на Тернопільщині коштує 55,7 тис. грн

Тернопільська земля – у трійці найдорожчих в Україні

09.09.2025
Дієтологиня розповіла, чи варто охочим схуднути їсти борщ

Як змінилася вартість борщового набору за 28 років

09.09.2025
На Тернопільщині будується підприємство з виготовлення вафельних напівфабрикатів

На Тернопільщині будується підприємство з виготовлення вафельних напівфабрикатів

09.09.2025
Воїни 44 окремої артилерійської бригади нищать ворога

Тернопільських артилеристів привітали відомі особистості українського та міжнародного рівня

09.09.2025
На Тернопільщині судитимуть водія за смерть велосипедиста

На Тернопільщині судитимуть водія за смерть велосипедиста

09.09.2025
Олена Шуляк

Як житимуть українські школи в новому навчальному році

09.09.2025
На популярну схему шахрайства все частіше потрапляють жителі Тернопільщини

Шахраї ошукали тернополянина на 495 тисяч гривень під виглядом купівлі авто

09.09.2025
Офіс податкових консультантів

У Тернополі відкрили Офіс податкових консультантів

09.09.2025
Ігор Мельник

У боях за Україну загинув воїн зі Зборівської громади

09.09.2025
Середа, 10 Вересня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Біляші без замісу на кефірі, молоці або воді

Опубліковано Вірослава Їжак
09.09.2025

Біляші без замісу стали популярними завдяки простоті приготування. Вони виходять рум’яними, з м’ясною начинкою, але без складного тіста. Є кілька перевірених варіантів – на кефірі, молоці та воді, пише УНІАН.

Біляші на кефірі

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

домашній кетчуп

Як приготувати домашній кетчуп з яблуками на зиму

06.09.2025
малосольні огірки

Швидкі малосольні огірки з сухим маринадом без води

01.09.2025

Для цього варіанту потрібно:

  • 500 г фаршу,
  • 300 г кефіру,
  • 200 г борошна,
  • 70 г цибулі,
  • 2 яйця,
  • по 0,5 ч. л. цукру і соди,
  • спеції, олія.

Цибулю дрібно нарізають і обсмажують до м’якості, після чого додають фарш і тушкують разом кілька хвилин. У мисці змішують кефір, яйця, цукор, соду та спеції, додають борошно, щоб тісто вийшло як для оладок. Туди ж вводять фарш із соком. Після короткого відпочинку тісто викладають ложкою на сковорідку з олією. Смажать під кришкою на слабкому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Біляші на молоці

Інший спосіб приготування передбачає використання молока і сметани. Інгредієнти:

  • 400 г фаршу,
  • 80 г цибулі,
  • 100 мл молока,
  • 100 мл сметани,
  • 1 яйце,
  • 200 г борошна,
  • 5 г розпушувача,
  • 80 мл олії, сіль, перець.

Цибулю дрібно ріжуть і обсмажують із фаршем до готовності. Окремо змішують молоко, сметану, яйце, борошно, розпушувач і спеції. Коли фарш охолоне, його додають у тісто. Смажать біляші на сковорідці до рум’яності з обох боків.

Біляші на воді

Третій варіант підходить, коли немає молочних продуктів. Потрібно:

  • 400 г борошна,
  • 200 г фаршу,
  • 1 цибулина,
  • 0,5 ч. л. солі,
  • 0,5 ч. л. цукру,
  • пачка сухих дріжджів,
  • 500 мл води,
  • спеції, олія.

У мисці змішують борошно з дріжджами, сіллю і цукром, додають теплу воду і збивають міксером. Тісто виходить як сметана. Дається відстоятися 45 хвилин. Цибулю обсмажують, відціджують від олії і додають до фаршу зі спеціями. На сковорідку викладають тісто, на нього – м’ясо і знову трохи тіста зверху. Смажать під кришкою, перевертаючи. Готові біляші викладають на серветку, щоб прибрати зайву олію.

Смачного!

Спробуйте також рецепт кабачкових чебуреків з шинкою та сиром.

Читайте нас в Google News
Теги: біляшікулінаріям’ясорецептисмачношвидкі страви
Share6ShareSend

Пов'язані публікації

салату з куркою та чорносливом

Новий рецепт салату з куркою та чорносливом

19.08.2025
Медовий торт

Рецепт медового торта з фісташками, вишнею та лимонним кремом

17.08.2025
Завантажити ще
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50%

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Дропи або як не стати грошовим мулом для шахраїв 09.09.2025
  • Від фронтових поранень помер випускник ЗУНУ Андрій Черковський 09.09.2025
  • На фронті загинув захисник Ігор Мельник зі Зборіщини 09.09.2025
  • Колишній капітан міліції з Тернопільщини воює в ЗСУ 09.09.2025
  • Від фронтових поранень у лікарні помер захисник Сергій Ніколайчук з Кременеччини 09.09.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua



  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.