У кулінарній спільноті «Сімейні рецепти Марини Гармаш» користувачка Елена Бондарь поділилась рецептом домашніх кручеників — страви з м’ясом, грибами і сиром.
За словами авторки, спочатку потрібно нарізати м’ясо повздовж волокон, відбити та замаринувати за власним смаком. У її випадку — лише сіль і чорний перець.
Начинка:
- смажені гриби з цибулею;
- шматочок сирка (за бажанням краще використовувати твердий сир, але, як зазначила авторка, в неї його не було).
Начинку загортають у м’ясо, формують рулетики й обсмажують на сковорідці.
Після обсмаження готують соус:
- 100 грамів води,
- сіль за смаком,
- одна столова ложка кетчупу,
- одна ложка майонезу (можна замінити на сметану),
- приправа для м’яса,
- паприка.
Крученики заливають соусом і тушкують приблизно 20 хвилин.
Рецепт без зайвих складних інгредієнтів, покроково і зрозуміло.

Смачного!
Читайте також: Фаршировані кабачки з курячим філе та сиром: покроковий рецепт.