“Український” салат – смачний, без майонезу, із симпатичними сирними кульками. Підійде як на кожен день, так і на святковому столі матиме ефектний вигляд, пише Агротер.
Інгредієнти:
- 7-8 листків салату
- 2 свіжі огірки
- 4 невеликі помідори
- 1 перчина
- 2 варені яйця
Для сирних кульок:
- 200 г домашнього сиру
- 1-2 ст. ложки сметани
- 1-2 зубці часнику
- сіль
- кріп
Для заправки:
- 4 ст. ложки олії
- 2 ст. ложки лимонного соку
- 1 ч. ложка меду
- сіль
- перець
Спосіб приготування:
Сир розім’яти виделкою, додати сметану, часник, сіль. Вимішати, сформувати невеликі кульки, обваляти у дрібно нарізаному кропі. Листя салату порвати. Зверху викласти порізані скибочками овочі, кульки. Полити заправкою і відразу подавати до столу.
Раніше ми писали рецепт Королівського салату без майонезу.
Обговорення