Сезон кабачків у розпалі, і зараз найкращий час для приготування страв із них. Ось простий рецепт рулету з кабачків, який готується легко і без зайвих турбот.
Пише Агротер.
Інгредієнти:
2 шт. кабачків,
3 шт. яєць,
2 ст. л. сметани,
4 ст. л. борошна,
сіль, перець до свого смаку,
3 шт. плавлених сирків,
3 зубчики часнику,
3-4 ст. л. сметани (майонезу),
огірок, помідора, кріп.
Спосіб приготування:
Натерти кабачки, посолити й залишити, щоб пустили сік. Яйця солимо, перчимо і збиваємо. Додавати кабачки, але попередньо витиснути з них сік. Потім додати сметану, борошно, сіль/перець та перемішуємо.
Викладаємо нашу масу у форму на пергамент, змащений олією, тоненько розмащуємо по всій формі. Запікаємо 15-20 хв при 180°C.
Робимо начинку: натерти сирки, додати часник, кріп, майонез (сметану) і перемішати.
Запечений корж з кабачків витягнути, дати охолонути й перевернути. Змащуємо начинкою, викладаємо помідори, огірки та закручуємо в рулет.
Обмотавши наш рулет харчовою плівкою, ставимо в холодильник на 2 години.
Обговорення