Пиріжки з картоплею, грибами, капустою… А з чим ви любите? Пропонуємо вам тісто на найсмачніші пиріжки від знаної кулінарки Дарії Цвєк. Начинку обираєте ви.
Інгредієнти:
- 5 склянок просіяного двічі борошна
- 100 грамів дріжджів
- пачка маргарину
- склянка рідкої сметани або кефіру
Спосіб приготування:
Порібно розтерти дріжджі і змішати їх з борошном, натерти маргарин, додати сметану і гарно вимішати все тісто.
Начинка для пиріжків може бути як солона (гриби, сир, м’ясний фарш, риба, капуста), так і солодка (яблука, кисломолочний сир з родзинками, варення).
Пиріжки з солоною начинкою викладати на бляху змазаною жиром і посипати крихтами з перетертої білої булки. А пиріжки з солодкою начинкою змазати молоком або збитим яйцем і посипати цукром.
Обговорення