Замість тортів тепер у нас на свято львівський сирник! Бо це така смакота, що жоден торт з ним не зрівняється, – пише АгроТер.
Інгредієнти:
1 кг сиру кисломолочного
8 яєць
4 ст. ложки манки
250 г цукру
200 г масла вершкового
100 г родзинок
Глазур:
150 г масла
80 г цукру
2 ст. ложки молока
3 ст. ложки какао
Спосіб приготування:
Родзинки замочити на 10 хв, просушити. Сир, яйця, цукор збити блендером, додати розтоплене вершкове масло, перемішати, додати манку, перемішати, додати родзинки, перемішати.
Випікати у застеленій пергаментом формі близько 1 години при 180°. Час залежить від розміру вашої форми, у мене d 25 см, мені вистачило 50 хв.
Зварити помадку: до молока додати цукор, масло, поставити на вогонь, підігріти. Як тільки маса починає кипіти, додати какао і варити 2-3 хвилини. Полити сирник охолодженим.
Обговорення