Рецепт хороший тим, що готується все на одній сковороді — дуже зручно, просто і головне дуже смачно. Для приготування страви нам знадобиться: крупа гречана, фарш, морква та цибуля. Крупа просочується соком з овочів та фаршу і виходить розсипчастою та соковитою.
Інгредієнти:
гречка – 2 склянки
вода – 4 склянки
фарш – 400 г
цибуля ріпчаста – 2 шт.
морква – 2 шт.
гриби печериці – 100 г
томатна паста – 1 ст. л.
часник – 2 зубчики
олія – 50 г
вершкове масло – 25 г
перець чорний мелений
цукор – 1 ч. л.
сіль
Приготування:
- Цибулю та часник очистіть і наріжте дрібними кубиками.
- Моркву наріжте півкільцями, гриби кубиками.
- На сковороді з олією та вершковим маслом обсмажте часник до появи аромату.
- Додайте гриби і смажте до випаровування рідини.
- Додайте моркву та обсмажте до м’якості, а потім фарш, перець та сіль.
- Все перемішайте, обсмажте на великому вогні до готовності.
- Додайте томатну пасту та цукор і також перемішайте.
- Додайте промиту гречку та налийте воду.
- Доведіть до кипіння, накрийте кришкою та готуйте на повільному вогні до готовності близько 30 хвилин.
Фарш використовуйте будь-який.
Обговорення