Ситний, поживний, суп, якому вершки додають ніжний смак.
Інгредієнти:
- червона риба 500 г
- картопля 3 шт.
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- вершки 100 мл.
- олія 1 ст.л.
- перець горошком 5 шт.
- лавровий лист 2 шт.
- кріп за смаком
- сіль за смаком
Жирність вершків залежить виняткого від вашого бажання (фото Depositphotos)
Відокремте філе від кісток, якщо є шкіра, не викидайте її, вона знадобиться для бульйону. Філе наріжте великими кубиками.
Кістки та шкіру покладіть у холодну воду. Доведіть бульйон до кипіння та варіть 20 хвилин на невеликому вогні. Пінку зніміть та викиньте. Процідіть бульйон через дрібне сито або марлю.
Цибулю поріжте дрібними кубиками. Моркву також наріжте або натріть на терці. Картоплю поріжте на великі кубики.
У каструлі з грубим дном розігрійте олію. Покладіть у неї цибулю та моркву. Обсмажте їх помішуючи на невеликому вогні під покришкою близько 10 хвилин.
Влийте бульйон. Додайте картоплю. Доведіть до кипіння та варіть картоплю 5 хвилин.
Покладіть в суп рибне філе. Варіть суп ще 15 хвилин. Додайте сіль, перець, лавровий лист. Влийте вершки, доведіть до кипіння. Покладіть у суп порізаний кріп, вимкніть.
Обговорення