Персиковий пиріг із яблуками – ось ідеальний рецепт! Такий пиріг дуже простий у приготуванні, а за смаком може позмагатися з випічкою професійних кулінарів. Чудова основа з солодкого тіста, соковиті фрукти й ароматний ванільний цукор – ідеальне поєднання.
Інгредієнти
Для начинки:4 персики
4 яблука
60 г цукру
60 г мигдалевого борошна
1 пакетик ванільного цукру
Для солодкого тіста:
250 г борошна125 г вершкового масла
75 г цукру
1 яйце
1 щіпка солі
Приготування:
Щоб приготувати солодке тісто, потрібно змішати масло і цукор, потім додати ціле яйце і знову змішати, додати борошно і сіль, перемішати до однорідної маси. Сформуйте кулю і поставте в холодильник на 1 годину.
Розігріти духовку до 180°. Розкачати тісто і помістити у форму. Обрізати краї ножем за потреби. Трохи тіста залишити, щоб вирізати “зірочки” для прикраси пирога зверху.
Змішати мигдальний порошок і цукор та посипати на тісто. Вимийте, очистіть і наріжте фрукти на часточки, викладіть на тісто, чергуючи персик і яблуко. Посипати ванільним цукром і випікати протягом 35 хвилин.
Обговорення