Рецепт гарячих бутербродів з тих продуктів які залишилися після свят. Швидко і смачно, а головне – економно!
Інгредієнти:
– Батон класичний – 1 шт.;
– Сир твердий – 250 гр;
– Ковбаса варена – 300 гр;
– Помідори – 3 шт.;
– Зелень – будь-яка, за смаком;
– Майонез – 4 ст.л.;
– Кетчуп – 4 ст.л.
Приготування:
Батон нарізати на тонкі, приблизно по 1 см, шматочки. Для нарізки м’якого хліба використовуйте ніж з зубчиками, щоб шматочки вийшли рівними і хліб не кришився. Твердий сир і варену ковбасу (у мене це була докторська) натираємо на крупній тертці. Сир і ковбасу змішуємо з майонезом і кетчупом до стану однорідної маси.
Помідори нарізаємо кружечком. Викладаємо отриману масу на нарізані шматочки батона, зверху кладемо по два шматочки помідора. Укладаємо наші бутерброди на змащене олією деко і ставимо в розігріту до 180 *С духовку на 15-20 хвилин.
Подавати бутерброди в гарячому вигляді, хоча і холодні вони цілком їстівні.
Обговорення