• Останні
  • У тренді
Різдвяні смаколики з Львова. Рецепт білої ковбаси

Різдвяні смаколики з Львова. Рецепт білої ковбаси

06.01.2023
Оксана Ільків

Доцентка ТНМУ Оксана Ільків отримала міжнародну нагороду «Орден Королеви Анни»

27.06.2025
Як внести зміни до статуту громадського об’єднання

Жіноче підприємництво в Україні: свіжа статистика до Дня малого і середнього бізнесу

27.06.2025
Кардіологиня Любов Стецюк про здоров’я серця

Кардіологиня Любов Стецюк про здоров’я серця

27.06.2025
Контракт 18–24: рік служби заради чесності та України

Контракт 18-24: сила – у твоєму виборі

27.06.2025
Тернопільська обласна філармонія відзначила своє 85-річчя урочистим концертом

Тернопільська обласна філармонія відзначила своє 85-річчя урочистим концертом

27.06.2025
Кличко зустрівся з делегацією Чеської Республіки: у планах — масштабна модернізація міської лікарні

Кличко зустрівся з делегацією Чеської Республіки: у планах — масштабна модернізація міської лікарні

27.06.2025
Професора з Тернопільщини обрано дійсним членом Національної академії правових наук України

Професора з Тернопільщини обрано дійсним членом Національної академії правових наук України

27.06.2025
105-та бригада ТРО ЗСУ святкує 7-му річницю: символ незламності Тернопільщини

105-та бригада ТРО ЗСУ святкує 7-му річницю: символ незламності Тернопільщини

27.06.2025
Урсула фон дер Ляєн

Єврокомісія підтримала старт переговорів про вступ України до Євросоюзу

27.06.2025
Університет помер. Не забувайте поставити свічку

Університет помер. Не забувайте поставити свічку

27.06.2025
Тернопільська школа передала дрони і паливо для військових

Тернопільська школа передала дрони і паливо для військових

27.06.2025
У Британії зростає кількість людей, які готуються до Третьої світової війни

У Британії зростає кількість людей, які готуються до Третьої світової війни

27.06.2025
П’ятниця, 27 Червня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Різдвяні смаколики з Львова. Рецепт білої ковбаси

Опубліковано Газета Місто
06.01.2023

Президент Львівського кулінарного клубу Костянтин Ковалишин ділиться секретами приготування білої ковбаси до різдвяного столу. Він розповідає, як правильно вимісити фарш та за якої температури готувати ковбасу, аби вона вийшла.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

салат з кабачків

Рецепт салату з кабачків на зиму

20.06.2025
Гуцульський банош

Кращий рецепт баношу зі шкварками та бринзою

18.06.2025

Інгредієнти:

2 кг м’яса і сала різних частин туші

5-6 зубчиків часнику

40 г солі

40 г чорного перцю

1 чайна ложка розмарину

1 столова ложка майорану

коріандр – до смаку

200 г крижаної води

1. Використовуйте соковиті шматки м’яса – із підчеревини чи лопатки. Сала ж у загальній масі повинно бути 20-30%. Рекомендують м’ясні шматки, де м’ясо ціле і немає жиру чи прожилок.

2. Нарізати крупними шматками і пропустити через 8-міліметрове ситко, щоби збереглася текстура м’яса. Для жирного м’яса і сала візьміть дрібніше ситко.

3. Додайте спеції, воду і подрібнений часник. Якщо часник проріс, видалити зелену ость, бо, по-перше, вона гіпертонікам шкодить – піднімає тиск, а, по-друге, дуже гірчить, псує смак.

4. Кишки промийте в теплій воді і відріжте місце, де є дірки. Вимішуйте фарш 15-20 хвилин, щоби утворилася однорідна маса.

«Добре відбити фарш, щоби не було повітря в ньому. Повітря в фарші – це основа для гниття. Якщо кавалок котлети вже вимішаний, тримається на руці не менше 15 секунд, не падає в миску назад, значить вимішано добре», – каже він.

5. Готовий фарш залишити в холодильнику на ніч. Якщо поспішаєте – хоча б на пів години.

6. Приступаємо до виготовлення ковбаси. До млинка без сита і ножа прикріпіть насадку, на неї натягніть кишку і не надто набивайте фаршем. Перекрутіть кишку по три рази в протилежних напрямках, щоб сформувати ковбаски. Готові вироби проколіть в кількох місцях. Тепер їх можна варити, пекти або смажити. Готують білу ковбасу при тепмературі 80 градусів.

«Якщо буде сильно кипіти, перевариться ковбаса, вийде вся волога, жир витопиться і може луснути ковбаса», – зауважує Костянтин Ковалишин.

Відео з приготування білої ковбаски дивіться за посиланням.

Читайте нас в Google News
Джерело: Твоє Місто
Теги: біла ковбасарецепт
Share30ShareSend

Пов'язані публікації

Пісні оладки з молодої капусти

Рецепт пісних оладок з молодої капусти

18.06.2025
закохалась в цей торт

Рецепт торта “Імператриця”

14.06.2025
Завантажити ще
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Весна – час оновлення! Стильні кросівки, елегантні туфлі, трендові моделі – це в магазині inShoes Весна – час оновлення! Стильні кросівки, елегантні туфлі, трендові моделі – це в магазині inShoes Весна – час оновлення! Стильні кросівки, елегантні туфлі, трендові моделі – це в магазині inShoes

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Найцікавіші туристичні пам’ятки Неаполя: що варто побачити першочергово 27.06.2025
  • Приєднуйся до 71 ОЄБР для захисту своєї країни від ворога 27.06.2025
  • Бійці стрілецького батальйону поліції Тернопільщини отримали нагороди 27.06.2025
  • Громадський транспорт Тернополя під захистом поліції охорони 27.06.2025
  • Лікар з Тернополя Орест Мельник розповів про сучасну флебологію без ілюзій 27.06.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua



  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.