Супершвидка піца на сковорідці з тонким тістом та соковитою начинкою так і пробуджує апетит.
Пише Агротер.
Інгредієнти:
1 великий лист тонкого лаваша
2 яйця
70 г ковбаси (шинки)
1 середній помідор
50 г сиру сулугуні
1 ст. ложка кетчупу
сільчорний мелений перець
олія
Приготування:
Ножем або ножицями вирізати з лаваша круглу заготовку за розміром сковорідки, в якій готуватимете піцу. (Кількість продуктів розрахована на сковорідку діаметром 23 см).
Яйця трохи збити з невеликою кількістю солі та перцем. Ковбасу (шинку) нарізати кружальцями чи кубиками. Помідор — тонкими кружальцями. Сир тонко нарізати чи крупно натерти (можна взяти будь-який сир, що добре плавиться).
Сковорідку змастити олією та розігріти на середньому вогні. Вилити яєчну суміш і розрівняти, щоб вийшов млинець. Коли яєчна суміш схопиться, викласти на неї заготовку з лаваша і злегка притиснути. Смажити разом 1 хв.
Обережно перегорнути основу для піци на інший бік, вогонь зменшити до мінімуму. Змастити основу кетчупом. Викласти ковбасу. Далі — помідори. Викласти сир. Накрити кришкою, тримати на вогні до розплавлення сиру. Перед подачею прикрасити зеленню.
Обговорення