Зима завершується, а з нею закінчується й уже невід’ємний її атрибут — пиво «Опілля Різдвяне». Допоки воно ще є на полицях крамниць, варто встигнути насолодитись, бо до наступного разу чекати доведеться довго.
Лімітований сорт «Різдвяне» тернопільська броварня «Опілля» варить тільки у період зимових свят. 8 діб бродіння та 21 доба дозрівання — і з найякісніших ячменю, солоду, хмелю і дріжджів з’являється особливе темне пиво з ароматом кориці. Вперше таке справжнє пиво, що раз на рік стає винятковим, «Опілля» зварило на початку зими 2020 року. Відтоді для багатьох українців воно стало не просто святковим напоєм: «Різдвяне» й є справжнім смаком свята. Час, який українці провели з ним цієї зими, — тому підтвердження.
Здається, так недавно —в листопаді 2024-го — «Опілля» потішило початком сезону «Різдвяного». Чотири місяці це спеціальне пиво дарувало насолоду на Миколая, різдвяні свята, Новий рік і просто затишними вечорами з переглядом кіно чи фото. «Різдвяне» — це вже справжня традиція зими, невід’ємна частина сімейних застіль, привід зустрічі з друзями.
Скуштувати «Опілля Різдвяне» зараз — це наче повернути час назад і знову поринути в святкову різдвяно-новорічну атмосферу. Ароматом кориці згадати духмяність випічки в домі, смаком справжнього свята відчути радість дружнього спілкування.
Якщо ж раптом ця зима минає у Вас без «Різдвяного», то скуштувати це пиво сьогодні — саме час, щоб уже тепер знати, яким справжнім смаком будете зустрічати зимові свята наступного разу. Тому мерщій до крамниці, щоб не втратити шанс посмакувати «Різдвяним» від «Опілля» тут і зараз.
Обговорення