Вишиванки, книги про Тернопілля, водорослі у вазонах та зелений борщ пропонували гостям першого дня фестивалю «Співоче поле». Також тернополян розважали творчі колективи з різних кутків України.
Усі охочі могли поласувати зеленим борщем, якого наварили 630 літрів.
– Рецепт борщу – це секрет, – каже офіціант Богдан, який пригощає тернополян. – Раджу усім пробувати і приходити до нас за добавкою.
Фестиваль організували з нагоди 30-річчя «Співочого поля». Це перше в Україні Співоче поле, збудоване за зразком прибалтійських Співочих амфітеатрів.
– Бачимо, що сцену перед фестивалем трохи відремонтували, – каже тернополянка Ольга Савчишин. – «Співоче поле», на мою думку, виходить з моди. Усі свята переважно відбуваються в центрі. Потрібно його оживляти цікавими сучасними заходами.
Тернополяни знаходили на фестивалі різні заняття. Хтось мірявся силою, хтось лежав на лавці, а хтось зупинявся посеред трави почитати книжку, пише Терен.
Триватиме дійство і сьогодні, 22 травня.
Обговорення