У сезон консервації у Тернополі на ринку ціни зростають просто неймовірно. Скільки коштують продукти та що змітають з прилавків найшвидше, читайте далі.
У спекотну пору продукти на прилавках зберігаються 2-3 дні. Дехто із продавців на продукти “нетоварного” вигляду ціну зменшує, а хтось уперто намагається продати поганий товар втридорога, пише “Без табу”.
За словами одного із продавців на ринку пані Тетяни, зараз із прилавків просто змітають кавуни та дині, не зважаючи на ціну. Уже піднявся попит на баклажани, помідори та перець, тому підприємці хутко підвищили на них ціну.
Ціна на один продукт на ринку коливається у районі десяти гривень. Це залежить, пояснюють продавці, від якості продукту та сорту.
Ціни на продукти за кілограм:
– Огірки 10-12 гривень
– Помідори 5-7 гривень
– Перець 15-25 гривень
– Капуста 10-14 гривень
– Баклажани 7-9 гривень
– Виноград зелений 25-37 гривень
– Виноград синій 30-35 гривень
– Сливи 8-12 гривень
– Персики 30-35 гривень
– Нектарини 35-40 гривень
– Груші 10-20 гривень
– Банани 20-24 гривні
– Дині 13-20 гривень
– Кавуни 3-5 гривень
Обговорення