Фудблогер Настя Ганджа (“Настя Спекла”) пече унікальні торти, макаруни, кекси та ще багато оригінальних десертів. Спочатку її основними замовниками були друзі, рідні та знайомі. Зараз про дівчину знає вся Україна, а її торти стають чудовим доповненням будь-якого свята – пише Доба.
Кондитерською справою дівчина почала займатись під час декретної відпустки. Читала різні блоги, готувала спочатку основні страви, а з часом перейшла на випічку. Паралельно цікавилася й фотографіями, щоб свої вироби викладати в “Інстаграм”. В майбутньому дівчина мріє відкрити власну кондитерську, наразі ж усі роботи Насті можна побачити в мережі.
“Останній весільний тортик цього року, в моєму улюбленому ніжно голубому кольорі. Чоловік, який забирав тортик, казав “як можна таку красу з’їсти ? Сфоткаємо і заховаю”
“Суботній весільний тортик, прикрашений живою орхідеєю. Дуууже переживала за нього, але наречена лишилася задоволена, а я щаслива”.
“Весільний тортик для дуже красивого весілля, везли його в Збараж, ох там шматок дороги був, а як місцями підкидало на ямах, але все добре доїхало. Низ: шоколадно-полуничний з бананами. Верх: янгольський з білим шоколадом та вишнею”
“Останнім часом більшість замовленнь на весільні торти саме з такими мазками, чому я тільки рада, адже мене процес “мазюкання” дуже розслабляє”.
“Синій-мій улюблений колір, тому з цим весільним тортиком особлива любов. Вага 5кг з хвостиком , що всередині забула???????? Адже тортик робила місяць тому”.
Обговорення