Приготуємо пріг і салат. Для цього потрібні звичайні продукти і 20 хвилин часу.
Для приготування візьміть такі інгредієнти:
- картопля – 400 г;
- яйця – 4 шт;
- печериці – 300 г;
- цибуля – 1 шт;
- сир твердий – 100 г;
- спеції для картоплі і зелень.
Для приготування салату візьміть:
- цибуля – 1 шт;
- огірки – 1-2 шт;
- грейпфрут – половина;
- селера стебло;
- салат – 1 пучок;
- олія;
- заправка.
Гриби очищаємо і ріжемо на невеликі шматочки. Можна брати будь-які гриби.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками і викладаємо на розігріту олію. Обсмажуємо цибулю до напівготовності і додаємо гриби, смажимо до того моменту, поки не випарується вся рідина, трохи солимо і перчимо.
Картоплю сиру натираємо на грубій терці і заливаємо холодною водою, добре її промиваємо і викладаємо на друшляк, щоб стекли надлишки води.
Картоплю змішуємо з яйцями і приправою для картоплі.
Розігріваємо олію і викладаємо половину картоплі, розрівнюємо і викладаємо гриби з цибулею, посипаємо тертим сиром і кладемо другу частину картоплі, розрівнюємо, закриваємо кришку і готуємо 10 хвилин.
Відкриваємо кришку, кладемо тарілку і перевертаємо, викладаємо пиріг на сковороду другою стороною і смажимо хвилин 7. Виймаємо на тарілку.
Для салату ріжемо на невеликі шматочки всі овочі, змішуємо.
Половину грейпфрута очищаємо від шкірки і білої плівки, змішуємо з овочами.
Салат заправляємо майонезом і травами, спеціями для салатів.
Обговорення