Скільки хліба та цибулі додавати в котлети, щоб не зіпсувати смак м’яса
Вдале співвідношення м’яса, хліба та цибулі у фарші – головна умова, щоб котлети були соковитими, м’якими та зі збереженим м’ясним смаком. За даними Ukr.Media, досвідчені господині діляться перевіреними пропорціями, яких варто дотримуватись під час приготування. Хліб: не більше чверті від фаршу На 1 кг м’ясного фаршу рекомендується додавати 200-250 г білого хліба. Його беруть трохи … Читати далі Скільки хліба та цибулі додавати в котлети, щоб не зіпсувати смак м’яса
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити