Любителям ковбасних виробів слід знати, що при щоденному вживанні в їжу сосисок, копчених або варених ковбас, в організмі почнуть відбуватися стрімкі зміни.
Пише АгроТер.
Більшість українців вживають в їжу ковбасу щодня, це один з найпоширеніших інгредієнтів для бутербродів на сніданок, для перекусу під час роботи в офісі або вдома біля телевізора. Однак лікарі закликають позбутися небезпечної звички часто є ковбасні вироби, пише
Експерти ВООЗ прирівнюють ступінь шкоди для організму від частого вживання в їжу ковбаси з курінням і алкоголізмом. Щоденне вживання ковбаси провокує розвиток величезної кількості важких захворювань. Найчастіші з них – це цукровий діабет, гіпертонія, ішемія, ожиріння, атеросклероз і онкологія.
Любителі ковбаси часто страждають від проблем в роботі серцево-судинної системи. Від речовин, які містяться в ковбасних виробах, порушується функціонування нирок.Тих, хто часто їсть ковбасу, сосиски і сардельки, видає проблемна шкіра, вона втрачає свою пружність і чистоту, покривається прищами і запаленнями, з’являється в’ялість і ранні зморшки.
Обговорення