Дуже гарний та ефектний салат, де гранат надає і смаку, і кольору.
Інгредієнти:
- яловичина відварена 300 гр.
- цибуля 1 шт.
- картопля 2 шт.
- яйця 2 шт.
- сир твердий 50 гр.
- морква 1 шт.
- буряк 1 шт.
- гранат 1 шт.
- майонез 150-200 гр.
М’ясо промити та відварити до готовності (60-90 хвилин). Охолодити. Нарізати кубиками.
Вимити та відварити картоплю, буряк та моркву у мундирі до готовності, близько 20 хвилин. Охолодити. Почистити. Натерти на великій тертці.
Відварити яйця. Охолодити та почистити. Натерти на терці. Натерти сир. Цибулю почистити та дрібно нарізати. Почистити гранат.
Викласти салат шарами, змащуючи майонезом кожен шар.
- 1 шар – картопля.
- 2 шар – яловичина.
- 3 шар – цибуля.
- 4 шар – яйця.
- 5 шар – морква.
- 6 шар – сир.
- 7 шар – буряк.
- 8 шар – гранат.
Поставити салат у холодильник на 3-4 години.
Обговорення