Простий рецепт смачнючих баклажанів “гармошка”
“Гармошку” з баклажанів, начинених помідорами та сиром, можна подавати як закуску, першу страву або як гарнір до м’яса. Обіцяємо, тобі і тим, кого плануєш пригощати, сподобається! Пише Агротер. Інгредієнти: 2 баклажани, ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ Улюблена страва чоловіків, яка з’їдається за хвилини: рецепт 19.11.2024 Гречані вареники з Кременця: улюблена страва Тараса Шевченка і національний бренд Тернопільщини 11.11.2024 … Читати далі Простий рецепт смачнючих баклажанів “гармошка”
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити