До переліку корисних продуктів увійшли шпинат, морква, риба, насіння, картопля і капуста.
Зима – саме час зміцнювати імунну систему. І зробити це можна за допомогою низки продуктів, розповіла німецька дієтологиня Єва-Марія Фом Брух.
Шпинат – прекрасний продукт, багатий на вітамін А. В ньому також багато заліза.
Морква, крім вітаміну С, також містить багато каротиноїдів. Вони чинять антиоксидантну дію.
У рибі, як відомо, присутні вітаміни групи В, цинк, селен.
Горіхи та насіння містять вітамін Е, цинк, селен і мідь.
Капуста взимку забезпечує наш організм вітамінами А і С, а також селеном.
У картоплі містяться калій і вітамін С.
Обговорення