«Ми часто отримуємо прохання від наших відвідувачів з різних міст відкрити МакДональдз. Сьогодні ми щасливі, що можемо порадувати тих, хто звертався з Тернополя. Більше того, тернополяни з першого ж дня отримуватимуть прогресивне обслуговування у МакДональдз із досвідом майбутнього, що передбачає поєднання сучасних технологій та персональної турботи про відвідувачів», – зазначив генеральний директор компанії МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський.
Зокрема, на гостей очікують наступні переваги:
• Експерт з гостинності – це нова позиція у закладах МакДональдз. Його завдання – бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби та оперативно на них реагувати.
• Термінали самообслуговування дозволяють відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі.
• Обслуговування за столиками – це революція в МакДональдз, оскільки МакДональдз завжди був закладом самообслуговування. У закладі з досвідом майбутнього відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача та приносить страви. Якщо відвідувач замовляє страви через термінал самообслуговування і оплачує карткою, йому не потрібно підходити до прилавку. Клієнт відразу ж очікує своє замовлення за столиком.
• Новий принцип роботи касової зони. Прилавок розділений на дві частини – для замовлення та для отримання страв. Відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачі, які роблять замовлення, не заважатимуть один одному.
• Невдовзі також буде запропонована ще одна послуга – «Змінюй-Смакуй», яка дозволить відвідувачу додати чи забрати інгредієнти в бургерах на свій смак.
Заклад МакДональдз у Тернополі знаходиться в одноповерховій будівлі, площею 520 м.кв. У ресторані передбачено 240 місць: 112 у залі та 128 на відкритій терасі. Для відвідувачів на автомобілях працює послуга МакДрайв. Діти зможуть розважатися на дитячій гірці поруч із закладом.
Інтер’єр ресторану виконаний у стилі Alphabet. Цей дизайн передбачає використання для оздоблення залу великих принтів з літерами, в яких графічно зображені страви МакДональдз.
У закладі працює близько 100 співробітників, які щодня зможуть обслуговувати близько 2 тис. гостей.
В усіх без винятку ресторанах МакДональдз втілюються сучасні енергоефективні рішення, що дозволяє значно заощадити використання енергоносіїв. Зокрема, у тернопільському МакДональдз встановлений тепловий насос для підігріву води, що зменшує енергоспоживання, а для обігріву внутрішніх приміщень працюватиме рекуператор, який забезпечує енергоефективний обігрів узимку.
У ресторані передбачені пандуси та облаштована туалетна кімната для людей з інвалідністю.
Обговорення