Компанія МакДональдз запропонувала відвідувачам можливість замовляти бургери на власний смак. З 7 листопада гості ресторанів МакДональдз з досвідом майбутнього можуть додавати або забирати інгредієнти, які входять до складу улюблених бургерів. До бургеру можна внести максимально шість змін.
Наприклад, Дабл Чізбургер тепер можна спробувати з помідором, салатом Айсберг, беконом, а також додати ще один біфштекс, шматок сиру, збільшити кількість маринованих огірків та соусів. Ця послуга надається у закладах МакДональдз з досвідом майбутнього. Адже саме у МакДональдз нового формату є термінали самообслуговування, з допомогою яких відвідувачі самостійно зможуть вносити зміни у свої бургери, а також усі бургери готуються виключно під замовлення відвідувачів. На сьогодні таких закладів МакДональдз 10 в Україні: п’ять у Києві, та по одному у орисполі, Харкові, Черкасах, Львові та Тернополі. До кінця року в Україні працюватиме 18 ресторанів МакДональдз нового формату та усі надаватимуть послугу зміни рецептури бургерів.
«Ми знаємо, що наші гості хочуть створювати бургери на власний смак, тому ми дуже раді надати їм таку можливість. Ця послуга дозволяє робити улюблені бургери більш ситними, підсилювати певні смаки, чи, навпаки, видаляти деякі компоненти. Тестуючи цю послугу, ми помітили, що, як і в інших країнах, найбільшою популярністю користуються, бекон, сир та соуси. Саме ці інгредієнти відвідувачі додають найчастіше», – розповів генеральний директор компанії МакДональдз в Україні, Гжегож Хмелярський.
Ресторани МакДональдз з досвідом майбутнього:
м. Київ: вул. Кільцева дорога, 14В, просп. Курбаса, 19а, просп. Бажана, 8, вул. Кірпи, 5а, вул. Київська, 2 (Софіївська Борщагівка)
м. Львів: просп. Чорновола, 12
м. Черкаси: бульв. Шевченка, 208/1
м. Бориспіль: вул. Київський шлях, 67
м. Тернопіль: вул. Гетьмана Мазепи, 30
м. Харків, вул. Суздальські Ряди, 9
Обговорення