Ковбаса традиційно вважається смачною, але не надто корисною їжею, на жаль. Ми можемо це виправити. Отже, рецепт домашньої дієтичної ковбаси.
Інгредієнти:
грудка та стегно індички 2 кг
сіль приблизно 1 ст. л.
часник (порошок) 1 ст.л.
паприка 1 ст.л.
суміш перців (мелені) 2 ч.л.
аджика (суха) 1 ч.л.
крижана вода 250 мл
коріандр насіння 2 ч л.
М’ясо порізати кубиками, змішати зі спеціями та водою. Руками або в комбайні ретельно перемішати до повного вбирання рідини у мясо. М’ясо зі спеціями поставити на 2 дні у холодильник. Начинити кишки, не протикати. Залишити на 4-5 годин у прохолодному місці.
Виклала ковбаску на ґрати в холодну духовку.
Перша година 50°
Друга година 75°
Третя, четверта годину 85°
Готову ковбасу охолодити та прибрати в холодильник на 8-10 годин.
Обговорення