Цілий стіл картопляних страв приготували студенти Тернопільського коледжу спеціальності «кухар». Досягненнями підопічних поділився керівник освітнього закладу Вадим Ластовицький.
“Не знаєте, що приготувати в піст, нема сил на складний рецепт чи, навпаки, є натхнення зробити щось особливе?
Як добре, що у нас є картопля. Бо вона виручає завжди, особливо коли під рукою чимало перевірених рецептів.
Сьогодні в розрізі тижня предмету з спеціальності «КУХАР». Наші курсанти приготували страви виключно з КАРТОПЛІ.
Насправді був вражений різноманіттям та для себе відкрив багато чого нового.
Якщо ти закінчуєш 9 клас та хочеш бути серед кращих, смакувати по особливому, чекаємо на тебе в Тернопільський коледж”.
Фото: Вадим Ластовицький
Обговорення