• Останні
  • У тренді
чушка бюрек

Чушка бюрек – страва з болгарської кухні, яка захопить ваше серце

23.09.2023
Тернопільщина розширює міжнародну співпрацю

Тернопільщина розширює міжнародну співпрацю

17.11.2025
«Епік, уходиш? Ну і п….й»: У Тернополі вивісили банер через зміну «Епіцентром» домашнього стадіону в УПЛ

«Епік, уходиш? Ну і п….й»: У Тернополі вивісили банер через зміну «Епіцентром» домашнього стадіону в УПЛ

17.11.2025
Шахістка з Тернопільщини стала срібною призеркою на турнірі в Польщі

Шахістка з Тернопільщини стала срібною призеркою на турнірі в Польщі

17.11.2025
Тернопільськa митниця: діяльність, виклики, можливості – відкритa лекція для студентів ЗУНУ

Тернопільськa митниця: діяльність, виклики, можливості – відкритa лекція для студентів ЗУНУ

17.11.2025
«Якщо можеш бути корисною – треба служити»: історія зв’язківки Оксани Кос із Тернополя

«Якщо можеш бути корисною – треба служити»: історія зв’язківки Оксани Кос із Тернополя

17.11.2025
ССОшна кухня: Педан, Кацурін, Гаваї та фіш-енд-чіпс

ССОшна кухня: Педан, Кацурін, Гаваї та фіш-енд-чіпс

17.11.2025
«Опілля» створило передчуття свята, яке вже можна посмакувати

«Опілля» створило передчуття свята, яке вже можна посмакувати

17.11.2025
Україна обіграла Ісландію та пробилася у плейоф відбору ЧС-2026 з футболу

Україна обіграла Ісландію та пробилася у плейоф відбору ЧС-2026 з футболу

16.11.2025
Ексміністр охорони здоров’я Василь Князевич відвідав Тернопільський перинатальний центр

Ексміністр охорони здоров’я Василь Князевич відвідав Тернопільський перинатальний центр

16.11.2025
72 бригада отримала велику партію дронів від Володимира Кличка та «Української команди»

72 бригада отримала велику партію дронів від Володимира Кличка та «Української команди»

16.11.2025
Нa здобуття Всеукрaїнської премії ім. Брaтів Лепких претендувaтимуть чотирнaдцять осіб

Нa здобуття Всеукрaїнської премії ім. Брaтів Лепких претендувaтимуть чотирнaдцять осіб

16.11.2025
Ігор Гуда

Як тернопільський «Креатор-Буд» формує нову якість українського девелопменту

16.11.2025
Понеділок, 17 Листопада, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Чушка бюрек – страва з болгарської кухні, яка захопить ваше серце

Опубліковано Газета Місто
23.09.2023

Чушка бюрек – це національне болгарське блюдо, яке так і перекладається: перець, фарширований сиром, точніше, овечою бринзою. Можете спробувати приготувати й собі.

чушка бюрек

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

15 сніданків за 15 хвилин: небанальні ідеї

15 сніданків за 15 хвилин: небанальні ідеї

11.12.2022

Інформує Агротер.

Інгредієнти:

8 шт. болгарського перцю

200 г бринзи

4 шт. яйця

100 г панірувальних сухарів чи борошна

4 ст.л. олії

сіль, мелений чорний перець, зелень.

Приготування:

Перці помити, за бажанням очистити від хвостиків та серцевини, викласти на деко, змащене олією чи застелене фольгою для запікання. Запікати у духовці за температури 180-200 градусів 10-15 хвилин, тоді перевернути на інший бік та запікати стільки ж часу, до м’якості.  Охолодіть та очистіть від шкірки.

Для начинки натріть бринзу на великій тертці або розімніть виделкою сир, додайте 2 невеличких яйця, сіль, перець, подрібнену зелень, перемішайте та наповніть перці. Не пхайте багато начинки, щоб не луснули.

Для панірування в одній тарілці збийте виделкою 2 яйця, а в іншу насипте сухарів. Запаніруйте перці в яйці, тоді в сухариках, знов у яйці та знов у сухариках. Якщо паніруєте у борошні, достатньо одного разу.

Викладайте перці на пательню із розігрітою олією (1-2 ст.л.). Обсмажуйте з двох боків до рум’яної скоринки.

Читайте нас в Google News
Теги: рецптчушка бюрек
Share15ShareSend

Пов'язані публікації

Немає доступного вмісту
Завантажити ще
Ух радіо Ух радіо Ух радіо
Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe Беверлі Хіллз Deluxe
Опілля різдвяне Опілля різдвяне Опілля різдвяне
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES Нова колекція Осінь–Зима 2025/2026 в INSHOES

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Ветеран з Тернопільщини керує агродронами та навчає інших 17.11.2025
  • Тернопільський обласний перинатальний центр відвідав Василь Князевич 16.11.2025
  • У Тернополі волонтерський центр “Бункер С” відновив свою роботу 16.11.2025
  • 40% юнаків становить колектив Тернопільської митниці 16.11.2025
  • У перинатальному центрі назвали причини зменшення кількості пологів на Тернопільщині 16.11.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua




  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.