• Останні
  • У тренді
домашня ковбаса

Та сама домашня ковбаса, яку хочеться знову

09.04.2025
Пасічники Тернопільщини створюють Бджолиний центр для експорту меду

Пасічники Тернопільщини створюють Бджолиний центр для експорту меду

21.08.2025
Іван Безкоровайний

У Теребовлянській громаді помер солдат Іван Безкоровайний

21.08.2025
новий заступник

У голови ТОДА може з’явитися новий заступник

21.08.2025
врятували п’ятирічного хлопчика

У Тернополі хлопчик після важкої аварії повернувся до життя

21.08.2025
«Турист» із неба і фронту: історія воїна, який не залишив армію

«Турист» із неба і фронту: історія воїна, який не залишив армію

21.08.2025
У Сновидові на Тернопільщині бригада на мотоциклах знищили кавуни на полі

У Сновидові на Тернопільщині бригада на мотоциклах знищили кавуни на полі

21.08.2025
20-річний розвідник із Тернополя хоче повернутися на службу після важкого поранення

20-річний розвідник із Тернополя хоче повернутися на службу після важкого поранення

21.08.2025
Тернопільщина готується до нового навчального року: безпека та комфорт для учнів у пріоритеті

Тернопільщина готується до нового навчального року: безпека та комфорт для учнів у пріоритеті

21.08.2025
Нічна комбінована атака ворога по Україні: є загиблі і поранені серед мирного населення

Удар по Мукачеву: 12 постраждалих, мешканців закликають залишатися вдома

21.08.2025
Гучна ніч у Львові: одна людина загинула, троє поранені, десятки будинків пошкоджено

Гучна ніч у Львові: одна людина загинула, троє поранені, десятки будинків пошкоджено

21.08.2025
Мaсовaний удaр по Укрaїні: росіяни зaстосувaли рaкети “Кинджaл” і Х-59

Нічна комбінована атака ворога по Україні: є загиблі і поранені серед мирного населення

21.08.2025
Жителя Тернопільщини судитимуть за побиття до смерті бабусі

Жителя Тернопільщини судитимуть за побиття до смерті бабусі

21.08.2025
Четвер, 21 Серпня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Та сама домашня ковбаса, яку хочеться знову

Смак дитинства, який не купиш у магазині.

Опубліковано Вірослава Їжак
09.04.2025

Домашня ковбаса — це смачна й доступна страва, яку можна легко приготувати самостійно. Цей перевірений рецепт не потребує особливого обладнання чи складних інгредієнтів. Усе просто: свіже м’ясо, спеції та трохи часу — і на столі буде ароматна домашня ковбаса, зроблена з любов’ю.

Для приготування потрібні такі продукти:

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

салату з куркою та чорносливом

Новий рецепт салату з куркою та чорносливом

19.08.2025
Медовий торт

Рецепт медового торта з фісташками, вишнею та лимонним кремом

17.08.2025
  • 1,5 кг свинини (можна змішати зі яловичиною або курятиною),
  • 250 г сала,
  • 2,5–3 ч. ложки солі (на смак),
  • 1 пакетик приправи до ковбаси (або 2 ст. ложки зернової гірчиці, якщо немає),
  • 1 ч. ложка коріандру (зерна або мелений),
  • 7–10 зубчиків часнику (натерти),
  • 0,5 ч. ложки меленого перцю,
  • 150 мл холодної води,
  • натуральні кишки або спеціальна оболонка для ковбаси.

Приготування

М’ясо нарізати кубиками приблизно 2×2 см, сало — дрібніше (1×1 см).

У великій мисці змішати все м’ясо, сало, спеції, часник і воду. Добре вимішати руками — щонайменше 5 хвилин, поки маса не стане щільнішою.

Посолити за смаком. Готову суміш поставити в холодильник на 2 години.

Наповнити оболонки м’ясом за допомогою м’ясорубки з насадкою (без ножа та решітки).

Сформовану ковбасу залишити на 30 хвилин, тоді проколоти у кількох місцях голкою — щоб під час запікання не тріскалася.

Фото з мережі.

Форму змастити олією, додати трохи води, викласти ковбасу.

Запікати в духовці приблизно годину при температурі 170–180°C. За бажанням — перевернути, щоби рівномірно підрум’янилась.

Фото з мережі.

Смачного!

Читайте також: Домашні котлети як колись у шкільній їдальні.

Домашні котлети як колись у шкільній їдальні

Читайте нас в Google News
Теги: домашня ковбасаковбасам’ясорецептсмачно
Share12ShareSend

Пов'язані публікації

Секрети ідеального маринаду для шашлику

Секрети ідеального маринаду для неперевершеного шашлику

14.08.2025
кабачкових чебуреків

Рецепт кабачкових чебуреків з шинкою та сиром

10.08.2025
Завантажити ще
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50% Літній розпродаж в INSHOES – знижки до 50%

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • Ти потрібен тут і зараз!.. 21.08.2025
  • 20-річний розвідник із Тернополя мріє повернутися на службу 21.08.2025
  • Іван із Тернопільщини після початку повномасштабної війни повернувся з-за кордону та вступив до лав Збройних сил 21.08.2025
  • 21 серпня буде припинено газопостачання частини Тернополя і приміських сіл 21.08.2025
  • Тернопільська обласна клінічна лікарня передала чергову допомогу на фронт 21.08.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua



  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.