Україна відновила довоєнний експорт товарів: як це вдалося та скільки заробляємо
Тернопільський міськрайонний суд має нового голову
Квас «Опілля»: в новий сезон – у новому форматі
«Король мертвий», або Історія найдавнішої гри у світі
А час назад не повернути: історія з життя
«Нива» здобула впевнену перемогу над «Металургом»
Робота спеціалістів. Фото Водоканал
"Легенда УПА"
кримські татари
НУБіП
Степан Барна

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Укладаючи шлюб, молоді люди клянуться не розлучатися ні за яких обставин і завжди підтримувати один одного, передає Ukr.Media. Але в сучасному світі часто розпадаються сім’ї з-за сварок і образ. А все тому, що їм бракує лагідності і небесного заступництва!

Якщо ж 40 днів підряд читати чудотворну молитву «Володарці Преблагославенна», це не тільки зміцнить вас духовно, але й допоможе вирішити багато сімейних проблем, як то:

  • сварки і нерозуміння між подружжям;
  • розкол сім’ї;
  • відсутність любові і гармонії;
  • хвороби, викликані душевними стражданнями.

Ось слова цієї великої молитви:

О, Преблагословенна Мати Воплоченого Слова і наша Найсолодша Матір! Я тут, у Престола Небесної Благодаті та біля Твоїх стіп, з відкритим серцем і любов’ю, благаю: нехай за Твоїм заступництвом всемогутній Господь Своєю милістю і любов’ю вселить в серце мого чоловіка (ім’я) і моїх дітей (імена), моїх онуків (імена) мир, любов і потяг до всього доброго і праведного, тверде бажання і намір слідувати за Божою правдою і волею.

Ублагай Твого Божественного Сина не допустити нікого з моєї сім’ї до розлучення і тяжкого розтавання, до тяжких і невиліковних хвороб, до передчасної і наглої смерті. Нехай наш дім і всі ми, хто проживаємо в ньому, будемо захоронені від пожежі і повені, від нападу злодіїв і ворогів, від всяких та різних злих і небезпечних обставин, нечистого і заздрісного ока та язика.

А ми будемо прославляти й дякувати Богові та ублажати й шанувати Твоє святе Ім’я – нині, і повсякчас, і навіки віків. Амінь.

Бережи Бог вас і ваших близьких!

Пов'язані публікації

Обговорення