• Останні
  • У тренді

Новий рік 2020: кращі рецепти смачних салатів до святкового столу

31.12.2019
Дзвін пам’яті

У Тернополі на День Героїв освятили Дзвін пам’яті біля стели загиблим воїнам

23.05.2025
на Об’їзній

Масштабна пожежа в Тернополі: горить склад на Об’їзній, рух перекрито

23.05.2025
Віктора Крайничина

У Великоходачківському ліцеї відкрили пам’ятний знак захиснику Віктору Крайничину

23.05.2025
Дмитро Порада

Герої серед нас: Дмитро Порада з Підгаєцької громади отримав «Золотий хрест»

23.05.2025
На Тернопільщині судитимуть селищного голову Коропця за отримання неправомірної вигоди

На Тернопільщині судитимуть селищного голову Коропця за отримання неправомірної вигоди

23.05.2025
Новобранці «Контракту 18-24» проходять бойовий вишкіл і готові тримати оборону України

Новобранці «Контракту 18-24» проходять бойовий вишкіл і готові тримати оборону України

23.05.2025
Скандал у Заліщицькому суді: суддю звинувачують у некоректній поведінці та погрозах

Скандал у Заліщицькому суді: суддю звинувачують у некоректній поведінці та погрозах

23.05.2025
«Крила Мрій»: Відбудеться 12-й Дитячий кінофестиваль у Тернополі

«Крила Мрій»: Відбудеться 12-й Дитячий кінофестиваль у Тернополі

23.05.2025
Тернопільські курйози: Олень здійснив на озері в центрі міста ранковий заплив (Відео)

Тернопільські курйози: Олень здійснив на озері в центрі міста ранковий заплив (Відео)

23.05.2025
Ворог атакував залізницю на Буковині: шахеди летіли над Заліщиками

Ворог атакував залізницю на Буковині: шахеди летіли над Заліщиками

23.05.2025
Тернопільський мистецький коледж отримає диплом Книги рекордів України за проєкт про Соломію Крушельницьку

Тернопільський мистецький коледж отримає диплом Книги рекордів України за проєкт про Соломію Крушельницьку

23.05.2025
Агенція регіонального розвитку та U-LEAD зміцнюють партнерство для розвитку громад Тернопільщини

Агенція регіонального розвитку та U-LEAD зміцнюють партнерство для розвитку громад Тернопільщини

23.05.2025
П’ятниця, 23 Травня, 2025
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Співпраця
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф
Немає результату
Переглянути всі результати
Газета Місто! Там, де ти живеш!
Немає результату
Переглянути всі результати

Новий рік 2020: кращі рецепти смачних салатів до святкового столу

Опубліковано Марта Вірянська
31.12.2019

Навіть якщо ви плануєте особливе меню на Новий рік, забувати про класичні рецепти не варто.

Пропонуємо вашій увазі добірку традиційних святкових салатів, які українці найчастіше готують на Новий рік.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ТАКОЖ

Тернопільський парк обробили від кліщів

Тернопільський парк обробили від кліщів

22.05.2025
У Тернополі на Театральному майдані відбудуться традиційні Наукові пікніки

У Тернополі на Театральному майдані відбудуться традиційні Наукові пікніки

22.05.2025

Салат Олів’є

depositphotos_32237493_m

Салат олів’є з ковбасою
Фото: depositphotos.com

Інгредієнти:

  • 3 картоплини
  • 2-3 моркви
  • 4 яйця
  • 300 г шинки або докторської ковбаси
  • 400 г консервованого зеленого горошку
  • 5-6 солоних або маринованих огірків
  • Кріп і зелена цибуля (за бажанням)
  • 200-250 г майонезу (краще домашнього)
  • Сіль
  • Чорний мелений перець

Спосіб приготування:

  1. Картоплю і моркву добре помийте. Не очищаючи, відваріть в підсоленій воді до готовності.
  2. Яйця відваріть вкруту. Очистіть і нашинкуйте кубиками зі стороною 5 мм. Такими ж кубиками наріжте ковбасу й огірки.
  3. Змішайте всі інгредієнти в салатнику, за бажанням додайте подрібнену зелень. Посоліть і поперчіть, заправте майонезом.

Оселедець під шубою

1f55bc4a001cf60b60fe364e67243780

Оселедець під шубою
Фото: depositphotos.com

Інгредієнти:

  • 500 г філе слабосолоного оселедця
  • 500 г моркви
  • 500 г буряка
  • 500 г картоплі
  • 200 г ріпчастої цибулі
  • 1-2 зварених круто яйця
  • 200 г майонезу
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком

Спосіб приготування:

  1. Всі овочі добре помийте. Відваріть або запечіть моркву, буряк і картоплю в шкірці до готовності. Остудіть.
  2. Очистіть овочі і окремо натріть на крупній тертці.
  3. Цибулю нашинкуйте якомога дрібніше, покладіть в друшляк і обдайте окропом.
  4. Філе оселедця наріжте невеликими кубиками.
  5. Викладіть в салатник шарами цибулю, оселедець і картоплю. Змастіть майонезу, злегка посоліть. Потім викладіть шар моркви, змастіть майонезом і посоліть. Після цього викладіть шар буряка, змастіть майонезом і посипте сіллю. Повторіть шари, починаючи з цибулі.
  6. Тримаючи дрібну тертку над салатником, натріть варені яйця. Прикрийте салатник харчовою плівкою і поставте до холодильника на кілька годин.

Салат “Мімоза”

88b08c7fcb71fb7a5f4aed572857d0f1

Салат “Мімоза”
Фото: depositphotos.com

Інгредієнти:

  • 1 банка сайри в олії
  • 200 г майонезу
  • Пучок зеленої цибулі
  • 100 г сиру
  • 2 моркви
  • 1 цибулина
  • 3 яйця

Спосіб приготування:

  1. Сайру відкиньте на друшляк, щоб стекла олія, розімніть її вилкою.
  2. Моркву відваріть, очистіть і натріть на крупній тертці. Очищену ріпчасту цибулю дрібно наріжте.
  3. Зелену цибулю подрібніть. Яйця відваріть вкруту, очистіть, дрібно порубайте.
  4. Викладіть шарами на плоске блюдо консервовану рибу, майонез, цибулю, майонез, яйця, майонез, моркву і знову майонез.
  5. Посипте салат тертим сиром і подрібненою зеленою цибулею. Поставте на 1,5 години до холодильника.

Салат “Гранатовий браслет”

depositphotos_18198313_m

Салат “Гранатовий браслет”
Фото: depositphotos.com

Інгредієнти:

  • 200 г відвареної яловичини або курячого філе
  • 2 моркви
  • 2 картоплини
  • 2 маринованих огірки
  • 1 буряк
  • 1 гранат
  • 100 г майонезу
  • Зелень
  • Сіль

Спосіб приготування:

  1. У центр тарілки поставте склянку.
  2. Овочі та яйця відваріть і окремо натріть на тертці.
  3. Наріжте м’ясо дрібними кубиками і викладіть на тарілку, навколо склянки. Змастіть шар м’яса майонезом і посоліть за смаком.
  4. Потім, змащуючи майонезом і за бажанням посипаючи сіллю, викладіть шарами моркву, огірки, картоплю, яйця і буряк.
  5. Приберіть стакан і поставте салат до холодильника на кілька годин.
  6. Перед подачею на стіл прикрасьте страву зернами граната і зеленню.

Салат з крабовими паличками

66620bda87e1956d27e0e140bc98b87a

Салат з крабових паличок і рису
Фото: depositphotos.com

Інгредієнти:

  • 6 крабових паличок
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • 2 яйця
  • 1/3 склянки рису
  • 3-4 ст. л. майонезу
  • Сіль
  • Салатне листя

Спосіб приготування:

  1. Яйця відваріть і натріть на дрібній тертці.
  2. Рис відваріть. Крабові палички порізжте кубиками. Все змішайте з майонезом, посоліть за смаком.
  3. Викладіть на листя салату і подавайте до столу.
Читайте нас в Google News
Теги: містоновий рікрецептисалатитернопільтернопільські новинитоп5
Share8ShareSend

Пов'язані публікації

Рейтинг сімейних лікарів Тернополя: кому найбільше довіряють містяни

Рейтинг сімейних лікарів Тернополя: кому найбільше довіряють містяни

20.05.2025
Тернопільська громада — у трійці цифрових лідерів України

Тернопільська громада — у трійці цифрових лідерів України

20.05.2025
Завантажити ще
Опілля квас Опілля квас Опілля квас
Ua News media group Ua News media group Ua News media group
Весна – час оновлення! Стильні кросівки, елегантні туфлі, трендові моделі – це в магазині inShoes Весна – час оновлення! Стильні кросівки, елегантні туфлі, трендові моделі – це в магазині inShoes Весна – час оновлення! Стильні кросівки, елегантні туфлі, трендові моделі – це в магазині inShoes

Пошук

Немає результату
Переглянути всі результати
Вуличне радіо Вуличне радіо Вуличне радіо

RSS Ровесник – молодіжні новини

  • У Тернополі масштабну пожежу видно з усіх мікрорайонів (відео) 23.05.2025
  • На фронті поліг захисник з Тернопільщини В’ячеслав Куделя 23.05.2025
  • Олень здійснив ранковий заплив на тернопільському ставі 23.05.2025
  • На фронті загинув захисник Антон Ільчук з Тернополя 23.05.2025
  • Увага! Поліція Тернопільщини розшукує Юрія Допіру зі Збаража 22.05.2025
Погода
Тернопіль

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua



  • Контакти
  • Співпраця
  • Редакційна політика
Газета Місто. Тернопільські новини

ГО Медіа-центр Тернопіль

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.

Немає результату
Переглянути всі результати
  • Новини
  • Тернопіль
  • Твоє місто
    • Бережани
    • Борщів
    • Бучач
    • Заліщики
    • Збараж
    • Зборів
    • Копичинці
    • Кременець
    • Ланівці
    • Монастириська
    • Підгайці
    • Почаїв
    • Скалат
    • Теребовля
    • Хоростків
    • Чортків
    • Шумськ
  • Україна / Світ
  • Теми
    • Події
    • Суспільство
    • Політика
    • Кримінал
    • Економіка
    • Освіта
    • Спорт
    • Культура
    • Особистості
    • Релігія / Духовність
    • Смачного!
    • Життя
    • Здоров’я / Краса
    • Господарка
    • Стосунки / Сім`я
    • Історія / Туризм
    • Авто
    • Цікаве
  • Статті
  • Блоги
  • Війна з рф

Газета МІсто. Тернопільські новини. Незалежні, оперативні і об'єктивні новини Тернополя і Тернопільської області. Політика, аналітика, економіка, спорт. Інформаційні матеріали сайту gazeta-misto.te.ua є інтелектуальною власністю інтернет-ресурсу Газета Місто. Використання матеріалів сайту лише за умови відкритого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на Газету Місто не нижче третього абзацу.