24-річна тернополянка Іра Драбик стала учасницею проекту “МастерШеф”. Дівчина не стала кухарем, бо хотіла бути бізнес-леді. 5 років вона працює приватним ріелтором, але готувати все одно їй подобається.
Любов до кулінарії Ірині прищепила її бабуся, яка працювала кухарем у німецькій родині у воєнний час. У 8-му класі Іра вже вміла готувати борщ.
– Прийшла зі школи і вирішила зробити батькам сюрприз, – згадує Іра. – Ось і приготувала свою першу страву.
Ірі з дитинства подобалися сильні і незалежні жінки, і вона завжди мріяла стати такою ж. Тому зараз, отримавши гарну освіту та стабільність, вона вирішила здійснити свою давню мрію – навчитися кулінарному мистецтву та перемогти у кращому кулінарному шоу країни, пише “Доба”.
Обговорення